S-a născut o stea

Aseară a avut loc avanpremiera filmului “S-a născut o stea” la Cinema City la care am fost invitat de distribuitorii filmului in România, Vertical Entertainment, cărora le mulțumesc din suflet pentru ocazia de a participa la acest eveniment unde Lady Gaga este “Steaua”, în primul ei rol principal dintr-o producție.

WOW. Acesta este cuvântul care descrie in totalitate acest film.
Filmul este unul romantic, care prezintă povestea de dragoste a lui Ally și Jackson Maine. O poveste de dragoste ca in basme, dar care se sfârșește tragic.

De-a lungul anilor, “A star is born” a fost reinterpretat de 4 ori, avându-i ca actori pe: Fredric March & Janet Gaynor în 1937, James Mason & Judy Garland în 1954, Kris Kristofferson & Barbra Streisand în 1976 și Bradley Cooper & Lady Gaga în 2018.

S-a născut o stea a avut premiera la Festivalul de film din Veneția la 31 august 2018. Filmul a primit aprecieri din partea criticilor de specialitate, aceștia lăudând interpretările lui Cooper și Gaga, regia, cinematografia și muzica.

Coloana sonoră interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper a fost lansată pe 5 octombrie 2018, sub egida casei de discuri Interscope Records. Compania de înregistrări a spus că albumul „conține 19 melodii într-o gamă variată de stiluri și genuri muzicale + 15 dialoguri care vă vor purta într-o călătorie ce imită experiența vizionării filmului”.

Lady Gaga (nume real: Stefani Joanne Angelina Germanotta), născută pe 28 Martie 1986 in SUA, este o cântăreață, compozitoare, dansatoare și actriță, câștigătoare a șase premii Grammy, a 55 de premii MTV (cele mai multe din istorie) și a unui Golden Globe pentru „Cea mai bună actriță într-o producție limitată”, pentru rolul ei din serialul american “American Horror Story:Hotel”. Ea deține 12 recorduri mondiale.

Bradley Charles Cooper s-a născut pe 5 Ianuarie 1975 în Philadelphia, Pennsylvania și este un actor și producător american. A debutat cu filmul Wet Hot American Summer (2001), înainte de a obține prea bine cunoscutul rol ca Will Tippin în serialul plin de succes Alias (2001–2003). El a jucat numeroase roluri importante de-a lungul carierei, dar a fost și producator executiv pentru filme precum: “Silver Linings Playbook”, “Limitless” și “American Hustle”. Filmul “A star is born” reprezintă debutul lui Bradley Cooper ca regizor.


Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Din 19 octombrie, „S-a născut o stea” aduce împreună pe marile ecrane doi dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului: pe actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar şi superstarul Lady Gaga, aflată la primul ei rol principal major. Totodată, producţia reprezintă debutul lui Cooper în postura de regizor.

Din punctul meu de vedere ”S-a născut o stea” este printre cele mai bune filme ale anului si cred ca va ramâne in inimile multor dintre voi dupa ce il veți viziona.

Nu voi oferi mai multe detalii deoarece vă îndemn să mergeți să-l vizionați din data de 19 Octombrie la cinematografe.

With love,

Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s