Misterul ceasului din perete

“Misterul ceasului din perete” este un nou film care rulează la cinematografe. La baza lui stă cartea cu același nume scrisă de John Bellairs care surprinde cititorul prin punctele cheie. Timpul este tema acestei carți evidențiată prin existența multitudinii de ceasuri. Mie personal cartea îmi place datorită modului scriitorului de a-și prezenta povestea fantastică.

Ieri am vizionat filmul alături de un prieten la Grand Cinema & More-Băneasa.
Cu aceasta ocazie țin să-i mulțumesc Mariei Andreea pentru invitația la acest film și pentru carte, câștigate la concursul de pe pagina ei de Instagram ❤️

Ecranizarea cărții este un real succes și recomand să vizionați acest film. Actorii sunt carismatici și au doza perfecta de amuzament și farmec. Personajul meu preferat este vrăjitoarea puternică jucată de Cate Blachette. Ea este una dintre cele mai inteligente și talentate vrăjitoare, acest lucru fiind atestat de școala de vrăjitori. “Doamna mov” cum i se mai spune, poartă doar haine și accesorii de culoare mov care ii condimentează prezența.

Acest film se adresează atât copiilor cât și adulților. Doza de “magie” este necesară uneori in viața fiecăruia dintre noi.

Povestea filmului mai pe scurt este: După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de 10 ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei. Cu toate acestea, această putere nu se limitează doar la oamenii buni: Lewis află despre Isaac Izard, un vrăjitor malefic care dorea să provoace Apocalipsa, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă după aceea. Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagră, care atâta timp cât există, va continua să ticăie, numărând până la sfârșitul lumii. El a murit înainte de a termina ceasul, însă l-a ascuns în casa acestuia, unde acum locuiește unchiul Jonathan. În aceste condiții, Lewis și Jonathan trebuie să găsească ceasul înainte de a fi prea târziu, și înainte ca soția lui Isaac, Selena, să ajungă la el.

Titlul original: The house with a clock in its walls
GENUL FILMULUI: Familie, Fantastic
DISTRIBUȚIE: Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan
REGIZOR:Eli Roth

Filmul este distribuit in România de Vertical Entertainment.

Exista momente de suspans care suprind audiența, iar finalul filmului este unul magnific. Nu voi oferi mai multe detalii dar sper că v-am captat atenția și veți merge să-l vizionați.
Sursă: http://www.cinemacity.ro

With love,

Cristian ❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s