Peppermint: Gustul răzbunării

Yep, un nou film la cinema! L-am vizionat aseară împreună cu 5 prieteni la Cine Globe Titan. Am făcut parte din juriul #PeppermintRomania. So cool!
Cu aceasta ocazie le mulțumim celor de la Vertical Entertainment pentru biletele câștigate la concursul de pe pagina lor de Instagram! ❤️

Am mers, am vizionat și am plecat cu răspunsul la întrebarea lor: “Riley North avea dreptul sa-și facă singură dreptate?” Din punctul meu de vedere, da! O mama tânăra trecută printr-o experiența de viața tragică, a reușit să-și conserve supărarea și furia și să o transforme într-o răzbunare dură, dedicată familiei sale. Viața unei simple mame ajunge să ia o întorsătură bruscă datorită celui mai mare grup de traficanți de droguri. Riley se luptă singură cu sistemul corupt, însă constata că își poate face dreptate singura. După 5 ani de pregătire intensă Riley North se întoarce cu forțe proaspete și reușește să dărâme mafia drogurilor din oraș.

Pe mine personal, finalul filmului m-a impresionat cel mai mult, însă nu voi dezvălui mai multe detalii, deoarece vă sfătuiesc să mergeți să-l vedeți cât de repede puteți.

Rezumatul filmului: “Peppermint” este povestea de răzbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gând să-și recupereze viața furată de la criminalii care i-au ucis familia.Riley North se trezește din comă după ce soțul și fiica ei au fost uciși într-un atac brutal de către membrii unui cartel. Când sistemul îi protejează pe ucigași de justiție, iar ei se plimbă liberi datorită oficialilor corupți, Riley ia lucrurile în propriile mâini și caută o cale de răzbunare împotriva acelora care i-au distrus viața. Transformându-și frustrarea în motivație personală, ea petrece câțiva ani ascunsă, perfecționându-și mintea, trupul și spiritul pentru a deveni o forță de neoprit, evitând lumea interlopă, LAPD-ul și FBI-ul, în timp ce își face dreptate în stil propriu.
Genul filmului: Acțiune, Dramă, Thriller
Distribuție: Jennifer Garner, Tyson Ritter, Michael Mosley
Regizor: Pierre Morel
Jennifer Garner joacă impecabil rolul mamei Riley North care acționează ca o adevărată eroină pentru orașul familiei sale.
Filmul “Peppermint: Gustul răzbunării” este distribuit in România de către cei de la Vertical Enterteinment și rulează la cinematografe de la data de 21 Septembrie 2018. Așa ca… mergeți sa-l vedeți!
Sursă: http://www.cinemacity.ro

With love,

Cristian❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s